Gevelreiniging

Home / Gevelreiniging

Gevelreiniging

In de loop der jaren wordt de buitenkant van uw kantoor of bedrijfshal vies. Dit kan komen door de weeromstandigheden maar ook door vandalisme in de vorm van bijvoorbeeld graffiti. U wilt uw kantoor of bedrijfspand goed onderhouden en schoon hebben aangezien dit het visitekaartje is van het bedrijf. LST Langejans Schoonmaak Totaal heeft de kennis en ervaring om uw gevel weer schoon te krijgen en het kantoor of bedrijfshal weer een mooie uitstraling te geven!

Alles is mogelijk

Bij LST Langejans Schoonmaak Totaal weten we dat uw kantoor of bedrijfshal een belangrijk uithangbord is voor het bedrijf. Het hebben van een schoon pand heeft namelijk een positieve invloed op de bestaande en potentiële klanten. Door het reinigen van uw gevel verlengt u ook de levensduur van uw pand en is de kans op nodige restauratie kleiner. Door onze ervaring en het gebruik van de juiste technieken en producten kunnen we er voor zorgen dat uw gevel er weer schoon uit ziet!

Het reinigen van uw gevel doen we door middel van een sterk schoonmaakmiddel en een hoge druk reiniger met water. Het schoonmaakmiddel dat we gebruiken hangt af van het materiaal dat gereinigd moet worden. Op deze manier wordt elk type materiaal opeen goede manier gereinigd en behaal je het mooiste resultaat. De hoogte van uw bedrijfshal of kantoor is geen probleem. Wanneer het nodig is maken we gebruik van hoogwerkers om bij hoge punten te komen.

Wij verzorgen gevelreiniging bij onder andere:

  • Kantoren
  • Bedrijfshallen
  • Winkels
  • Appartementencomplexen
  • Showrooms
  • Nieuwbouw oplevering
  • Scholen

Andere diensten

LST biedt ook andere diensten aan die interessant kunnen zijn in combinatie met gevelreiniging. Zo doen wij ook glasbewassing van het pand en onderhouden wij ook kantoren door middel van schoonmaak. Op deze manier heeft uw pand altijd een schone uitstraling! Hier vindt u een overzicht van al onze diensten.

Contact opnemen?

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging door LST? Wij van LST vinden het belangrijk dat we elkaar vertrouwen. Daarom willen we eerst een afspraak maken om kennis te maken en volgend te kijken naar de beste werkwijze voor uw pand.

Heeft u andere vragen over gevelreiniging of een andere dienst? Stuur een mail naar contact@LSTschoonmaakbedrijf.nl of bel naar 074-2429728.