Industriële schoonmaak

Home / Industriële schoonmaak

Industriële schoonmaak

Machines moeten tijdens het produceren optimaal kunnen presteren. Het regelmatig onderhouden en schoonmaken van de machines is hierbij een belangrijke factor. LST Langejans Schoonmaak Totaal heeft een brede ervaring op het gebied van machine onderhoud en zorgt er voor dat uw machine gereed is voor optimale prestatie!

Ruime ervaring

Het laten reinigen van machines door LST is zeer geschikt voor elke industriële bedrijfsomgeving! De schoonmakers van LST hebben een ruime ervaring op het gebied onderhoud van verschillende type machines. Denk hierbij aan staalbewerkingsmachines, machines die gebruikt worden om verschillende stoffen (katoen etc.) te produceren, kunstgras productiemachines en nog veel meer. Tijdens het schoonmaken van de machines zorgen wij voor veilige werkomstandigheden om de werkzaamheden veilig uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van mondkapjes, handschoenen en beschermende kleding.

Manieren van schoonmaken

Elke machine is anders en zo dus ook de manier van schoonmaken. Bij de ene machine komt veel stof vrij, de andere machine veel vet en bij de andere machine juist olie. LST Langejans Schoonmaak Totaal gaat samen met u kijken naar welke werkwijze het beste is voor uw type machine. Zo maken wij gebruik van hoge druk reinigers, luchtslangen en handmatige schoonmaak voor het beste resultaat. Op deze manier is uw machine gereed voor productie en optimale prestatie!

Andere diensten

LST Langejans Schoonmaak Totaal biedt andere diensten aan die interessant zijn in combinatie met industriële reiniging. Zo reinigen wij de werkvloer, onderhouden wij het pand door middel van schoonmaak en doen we glasbewassing van de binnen en buitenkant. Al deze diensten zorgen voor een schone werkomgeving wat een positieve beïnvloeding heeft op de werknemers en potentiële klanten. Hier vindt u een overzicht van al onze diensten.

Contact opnemen?

Bent u geïnteresseerd in industriële schoonmaak door LST? Wij van LST vinden het belangrijk dat we elkaar vertrouwen. Daarom willen we eerst een afspraak maken om kennis te maken en volgend te kijken naar de beste werkwijze voor uw machine.

Heeft u andere vragen over industriële reiniging of een andere dienst? Stuur een mail naar contact@LSTschoonmaakbedrijf.nl of bel naar 074-2429728.