Gevelreiniging

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Twente voor het reinigen van uw gevel?

Langejans Schoonmaak Totaal is gespecialiseerd in het reinigen, onderhouden en beschermen van de gevels van gebouwen en woningen. Het is belangrijk om de gevels van uw pand regelmatig te laten reinigen en te beschermen tegen de wisselvallige weersomstandigheden in ons land. Ook door vervuiling in de lucht kunnen de gevels van uw pand vuil worden. Door de gevel van uw pand eerst te laten reinigen voordat u deze laat beschermen met een beschermlaag, herstelt de vochtwerende functie en ziet de gevel er langer als nieuw uit. Het oorspronkelijke karakter van de gevel komt na de gevelreiniging weer volledig tot zijn recht en straalt als nooit tevoren. Dankzij jarenlange ervaring in gevelreiniging, bent u bij Langejans Schoonmaak Totaal aan het juiste adres!

Onze werkwijze

Er zijn verschillende manieren voor een gevelreiniging. Afhankelijk van het soort gevel, de conditie van de gevel en de mate van vervuiling gebruiken we verschillende methodes die passen bij de situatie van uw gevel. De reinigingsmethode wordt op de gevel afgestemd waardoor er geen beschadigingen aan uw gevel ontstaan. De vervuilingen die wij aanpakken met gevelreiniging is het verwijderen van milde aanslag op de gevel zoals mos of andere organische aanslag en chemische vervuiling zoals verf. De meeste vervuiling op een gevel wordt met behulp van een hogedrukreiniger verwijderd. De gevelreiniging met hogedruk bevat enkel water met eventueel passende reinigingsproducten, afhankelijk van de mate van vervuiling op de gevel. Waar hogedruk reiniging niet mogelijk is, kan er met een lage druk en heet water (in combinatie met een passend reinigingsproduct) het vuil van uw gevel worden verwijderd. Dit levert beide een prachtig resultaat op en uw gevel ziet er naderhand weer zo goed uit als nieuw.

Gerelateerde diensten

Kunnen de ramen van uw pand ook een reinigingsbeurt gebruiken? Kijk dan ook eens bij glasbewassing. Naast gevelreiniging voeren wij ook glasbewassing uit om zo ook de ramen van uw pand weer te laten stralen. Hier vindt u meer informatie over deze dienst maar u kunt ook direct contact opnemen om de schoonmaak van uw pand in te plannen.

Contact met LST

Meer informatie over gevelreiniging of andere vragen? Neem dan contact met ons via contact@LSTschoonmaakbedrijf.nl, of door te bellen op 074-2429728 of vul het onderstaande contactformulier in.