Glasbewassing

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Twente voor glasbewassing?

Onze ervaren glazenwassers bij Langejans Schoonmaak Totaal streven met deze glasbewassing service naar een vlekkeloze en stralende uitstraling van uw pand. Wij nemen de zorg voor ramen wassen graag uit handen. Schone ramen leveren een positieve bijdrage aan de arbeidsomstandigheden en een prettige werkomgeving voor u en uw medewerkers. Hierdoor is er zelfs een vermindering in het ziekteverzuim doordat het hygiënisch is en de schone, heldere ramen ervoor zorgen dat er meer licht naar binnen komt. Dit heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand van uw medewerkers.

Onze werkwijze

Tijdens het ramen wassen wordt er door onze glazenwassers gebruik gemaakt van Arbodienst goedgekeurde apparatuur en materialen. Naast het glaswerk, zorgen onze glazenwassers er ook voor dat de omlijsting van de ramen worden meegenomen zodat er geen lekstrepen ontstaan en het geheel er weer stralend uitziet. U kunt ervoor kiezen om vaste afspraken in te plannen voor het uitvoeren van de glasbewassing, waarbij er met een vaste frequentie per periode de ramen van uw pand worden gewassen. Ook kunt u bij ons eenmalige afspraken maken voor de glasbewassing van uw ramen.

Gerelateerd diensten

Kan ook de buitenkant van uw kantoor of bedrijfsruimte een schoonmaakbeurt gebruiken? Kijk dan ook eens bij gevelreiniging of zonnepanelen reiniging. Naast glasbewassing voeren wij ook gevelreiniging en zonnepanelen reiniging om zo ook de rest van de buitenkant van uw pand te laten stralen. Hier vindt u meer informatie over deze diensten maar u kunt ook direct contact opnemen om de schoonmaak van uw pand in te plannen.

Contact met LST

Nog niet glashelder? Neem dan contact met ons op via contact@LSTschoonmaakbedrijf.nl, door te bellen op 074-2429728 of door onderstaand formulier in te vullen.