Industriële schoonmaak

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Twente voor industriële reiniging?

Langejans Schoonmaak Totaal heeft jarenlange ervaring met industriële reiniging en machine onderhoud. Fabrieken en productiehallen zijn constant draaiende en kosten vaak geld als ze stilstaan. Daarom is industriële reiniging en machine onderhoud essentieel, zodat het productieproces en de machines optimaal kunnen functioneren.

Onze werkwijze

Tijdens de industriële reiniging van uw bedrijfshal werken we met gekwalificeerde schoonmakers en hoogwaardig professioneel materiaal en reinigingsproducten. De industriële reinigingswerkzaamheden bestaan uit het reinigen en onderhouden van machines en tanks, het reinigen van leidingen en installaties, hogedruk en vacuüm reiniging en het reinigen van vloeren, wanden en andere oppervlakten in uw bedrijfshal. Ook staan wij paraat voor industriële reiniging van bijvoorbeeld het parkeerterrein van uw bedrijfshal, fietsenstallingen, containers en andere omliggende ruimtes of objecten rondom uw bedrijfspand.

Gerelateerde diensten

Kan uw kantoor of bedrijfsruimte ook een schoonmaakbeurt gebruiken? Kijk dan ook eens bij bedrijfshal schoonmaak of kantoor schoonmaak. Naast industriële reiniging voeren wij ook bedrijfshal of kantoor schoonmaak uit zodat ook uw medewerkers kunnen genieten van een schone en prettige werkomgeving. Hier vindt u meer informatie over bedrijfshal schoonmaak en kantoor schoonmaak maar u kunt ook direct contact opnemen om de schoonmaak van uw pand in te plannen.

Contact met LST

Meer informatie over industriële schoonmaak of andere vragen? Neem dan contact met ons op via contact@LSTschoonmaakbedrijf, of door te bellen naar 074-2429728 of vul het onderstaande contactformulier in.