Verhuizing woning of pand

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Twente voor de schoonmaak tijdens en/of na een verhuizing?

Wanneer u als huurder of verkoper uw pand of huis gaat verlaten om te verhuizen naar een nieuwe locatie is het belangrijk dat u deze netjes en schoon achterlaat of bij uw nieuwe pand met een schone lei start. Ook tijdens een verbouwing of renovatie is het altijd verstandig en profijtelijk als u tijdens dit proces de boel schoonhoudt.

Onze werkwijze

Langejans Schoonmaak Totaal is gespecialiseerd in de schoonmaak tijdens en na een verhuizing. Voor de schoonmaak tijdens of na een verhuizing bieden wij verschillende werkzaamheden aan. Hierbij kunt u denken aan een grote schoonmaak van de gehele woning of pand, een verhuis schoonmaak van uw oude of nieuwe pand, een verbouwing schoonmaak, een oplevering schoonmaak voor de oplevering van huur of koopwoningen, glasbewassing binnen en buiten, de schoonmaak na een feest of schoonmaak op maat. Wij zorgen ervoor dat zowel het oppervlakkige vuil als het vuil dat in voegen en kieren zit verstopt professioneel verwijderd wordt. De objecten die tijdens of na het verhuizen grondig schoongemaakt worden zijn onder anderen vloeren, deuren, raam en houtwerk, plinten, keuken en sanitaire voorzieningen.

Gerelateerde diensten

Kan ook de buitenkant van uw pand of woning een schoonmaakbeurt gebruiken? Kijk dan ook eens bij gevelreiniging of glasbewassing. Naast verhuis schoonmaak voeren wij ook gevelreiniging en glasbewassing uit om zo ook de buitenkant van uw pand of woning weer te laten stralen. Hier vindt u meer informatie over gevelreiniging en glasbewassing maar u kunt ook direct contact opnemen om de schoonmaak van uw pand in te plannen.

Contact met LST

Meer informatie over verhuis schoonmaak of andere vragen? Neem dan contact met ons op via contact@LSTschoonmaakbedrijf.nl, of door te bellen naar 074-2429728 of vul het onderstaande contactformulier in.