Zonnepanelen reinigen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Twente voor het reinigen van uw zonnepanelen?

Langejans Schoonmaak Totaal is gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen. Zonnepanelen schoonmaken en onderhouden is essentieel voor de functionaliteit van de zonnepanelen. De opbrengst van zonnepanelen gaat elk jaar omlaag door atmosferische vervuiling en andere factoren die bijdragen aan de vervuiling van de panelen. Het reinigen en periodieke onderhoud van uw zonnepanelen geeft meer rendement en zorgt voor een langere levensduur van uw zonnepanelen. Schone en stralende zonnepanelen zorgen ook voor een verzorgde uitstraling van uw pand.

Onze werkwijze

Wij zorgen ervoor dat de zonnepanelen van uw pand professioneel gereinigd en onderhouden worden om de waarde en functionaliteit van de panelen te behouden. Met jarenlange ervaring en de juiste materialen stralen uw zonnepanelen als nooit tevoren. De zonnepanelen worden gereinigd met koud of warm water. Het water wordt onder een beperkte druk op de borstels gespoten waarmee de zonnepanelen gereinigd worden waarna het onder lage druk op de panelen stroomt. Mocht er een temperatuurverschil tussen de zonnepanelen en het water zitten, verwarmen we het water zodat het verschil niet te groot is. Deze professionele reinigingstechniek zorgt ervoor dat wij in een korte tijd, een grondige en effectieve reiniging kunnen uitvoeren van de zonnepanelen op uw bedrijfspand.

Gerelateerde diensten

Kan ook de buitenkant van uw kantoor of bedrijfsruimte een schoonmaakbeurt gebruiken? Kijk dan ook eens bij glasbewassing of gevelreiniging. Naast de reiniging van zonnepanelen voeren wij ook glasbewassing of gevelreiniging uit zodat de gehele buitenkant van uw pand er ook weer stralend uitziet. Hier vindt u meer informatie over deze diensten maar u kunt ook direct contact opnemen om de schoonmaak van uw pand in te plannen.

Contact met LST

Meer informatie over de reiniging van zonnepanelen of andere vragen? Neem dan contact met ons op via contact@LSTschoonmaakbedrijf.nl, door te bellen op 074-2429728 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.