Kantoor schoonmaak

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Twente voor de schoonmaak van uw kantoor of bedrijfsruimte?

Langejans Schoonmaak Totaal is gespecialiseerd in de schoonmaak van verschillende kantoren en bedrijfsruimtes en een aanpak op maat is geen enkel probleem. Een fris en schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit van uw werknemers en zorgt voor een prettige werkomgeving. Tevens is een schoon en verzorgd kantoor het visitekaartje van uw organisatie. Onze ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw kantoor of bedrijfsruimte een representatieve en verzorgde uitstraling heeft.

Onze werkwijze

Tijdens de schoonmaak van kantoorpanden en bedrijfsruimtes houden we rekening met bepaalde eisen of wensen van u en uw medewerkers en het benodigde onderhoud van de apparatuur. Wij realiseren graag een schone werkomgeving voor u en uw medewerkers waarin iedereen efficiënt en optimaal moet kunnen functioneren. Langejans Schoonmaak Totaal combineert uw wensen en behoeften met onze expertise en deskundig advies voor een op maat gemaakt plan voor de schoonmaak van uw kantoorpand of bedrijfsruimte. De reguliere schoonmaakwerkzaamheden bevatten o.a. het afnemen en stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het afnemen van overig meubilair, hardware reiniging, het reinigen van kantines en keukens, sanitair reiniging, schoonmaak van vloeren, wanden, deuren en kozijnen. Naast reguliere kantoor schoonmaak richten wij ons ook op planmatig onderhoud of het reinigen van tapijt in uw kantoorpand.

Gerelateerde diensten

Kan ook de buitenkant van uw kantoor of bedrijfsruimte een schoonmaakbeurt gebruiken? Kijk dan ook eens bij gevelreiniging of glasbewassing. Naast kantoor schoonmaak voeren wij ook gevelreiniging en glasbewassing uit om zo ook de buitenkant van uw pand weer te laten stralen. Hier vindt u meer informatie over gevelreiniging en glasbewassing maar u kunt ook direct contact opnemen om de schoonmaak van uw pand in te plannen.

Contact met LST

Meer informatie over kantoor schoonmaak of andere vragen? Neem dan contact met ons op via contact@LSTschoonmaakbedrijf.nl, of door te bellen op 074-2429728 of vul het onderstaande contactformulier in.