Glasbewassing

Home / Glasbewassing

Glasbewassing

Het streeploos schoonmaken van de ramen is écht vakwerk. Het wordt alleen maar moeilijker als de ramen bereikbaar zijn. LST Langejans Schoonmaak Totaal heeft de kwaliteit en ervaring om de ramen weer te laten stralen. Naast de ramen maken wij ook het kozijn, randen en de richels schoon voor de perfect schone uitstraling! 

Alles is mogelijk

Bij LST Langejans Schoonmaak Totaal is alles in overleg mogelijk! Zo maken wij zowel binnen als buiten de ramen schoon en zijn we niet bang van hoogtes! Tijdens het ramen wassen maken wij, wanneer nodig, gebruik van ladders en 

hoogwerkers. LST maakt nog gebruik van de ouderwetse methode van ramen wassen. Onze schoonmakers kunnen de ramen op deze manier van dichterbij bekijken en zo wordt zelfs het kleinste vlekje nog gewassen!

Wij verzorgen glasbewassing bij onder andere:

  • Kantoren
  • Bedrijfshallen
  • Winkels
  • Appartementencomplexen
  • Showrooms
  • Nieuwbouw oplevering
  • Scholen

Bij LST kunt u kiezen voor eenmalige of terugkerende glasbewassing. Dit houdt in dat u niet vast zit aan een contract. U kunt er voor kiezen om eenmalig door ons te laten wassen of wanneer dit wenselijk is dit periodiek door ons te laten doen.

Andere diensten

LST Langejans Schoonmaak Totaal biedt ook andere diensten aan die interessant kunnen zijn in combinatie met glasbewassing. Zo reinigen wij de gevel van uw bedrijfspand en onderhouden wij kantoren door middel van schoonmaak. Op deze manier heeft uw bedrijfspand of kantoor altijd een schone uitstraling. Een schone uitstraling van uw pand heeft tevens ook een positieve invloed op uw potentiële klanten/opdrachtgevers. Hier vindt u een overzicht van al onze diensten.

Contact opnemen?

Bent u geïnteresseerd in glasbewassing door LST? Wij van LST vinden het belangrijk dat we elkaar vertrouwen. Daarom willen we eerst een afspraak maken om kennis te maken en volgend te kijken naar de beste werkwijze voor uw pand.  

Heeft u andere vragen over glasbewassing of een andere dienst? Stuur een mail naar contact@LSTschoonmaakbedrijf.nl of bel naar 074-2429728.