Onderhoud kantoor & bedrijfshal

Home / Onderhoud kantoor & bedrijfshal

Onderhoud kantoor & bedrijfshal

Een schone werkomgeving heeft een positieve invloed op de productiviteit. LST Langejans Schoonmaak Totaal heeft een totaal pakket aan onderhoud om op een optimale manier te werken. Wij vinden vertrouwen zeer belangrijk en onze schoonmakers zijn daarom zeer vriendelijk en gastvrij!

Totaal pakket

LST onderscheidt zich door flexibiliteit, vertrouwen en het bieden van een totaal pakket. Heeft u naast de standaard schoonmaak werkzaamheden een punt waar extra aandacht aan besteed moet worden, dan is dit geen probleem. Alles is mogelijk in overleg! Vertrouwen en persoon contact is een belangrijk punt voor ons. Beide partijen moeten elkaar voor de volle 100% vertrouwen. U krijgt bij ons dan ook een vast schoonmaakteam die vriendelijk en gastvrij is tijdens het werk. Verschillende werkzaamheden die betrekking hebben op de onderhoud van uw kantoor of bedrijfshal zijn:

  • Afnemen van de tafels
  • Stofzuigen
  • Vervangen van de afvalzakken
  • Schoonmaken van het sanitair
  • Verwijderen van de spinnenwebben
  • Dweilen
  • Schoonmaken van het meubilair
  • Schoonmaak materiaal wordt geregeld

Andere diensten

LST Langejans Schoonmaak Totaal biedt verschillende diensten aan die interessant kunnen zijn in combinatie met het onderhoud van uw kantoor of bedrijfshal. Zo doen wij ook glasbewassing aan de binnen- en buitenkant en doen we ook gevelreiniging. Door onze diensten is uw kantoor of bedrijfspand altijd in een schone en frisse staat! Hier vindt u een overzicht van al onze diensten.

Contact opnemen?

Bent u geïnteresseerd in het laten onderhouden van uw kantoor of bedrijfshal door LST? Wij van LST vinden vertrouwen tussen beide partijen belangrijk. We willen daarom eerst een afspraak maken om kennis te maken en samen te kijken naar de beste werkwijze voor uw kantoor of bedrijfspand.

Heeft u andere vragen over kantoor/bedrijfshal onderhoud of over een andere dienst? Neem dan contact me ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 074-2429728 of u kunt een mail sturen naar contact@LSTschoonmaakbedrijf.nl