Oplevering nieuwbouw

Home / Oplevering nieuwbouw

Oplevering nieuwbouw

De laatste fase bij de koop van een nieuwbouw project is de oplevering. Dit is de fase waarin het gebouw wordt geïnspecteerd en er wordt gekeken of al het meerwerk is uitgevoerd. Eén van de belangrijkere punten van de oplevering is de schoonmaak van het nieuwbouw project. Je wilt de nieuwe gebruiker natuurlijk geen smerig gebouw geven. LST Langejans Schoonmaak Totaal heeft de kennis en materialen om het gebouw schoon op te leveren voor de nieuwe gebruiker!

Schoon en fris welkom!

Het is een goed visitekaartje als u een nieuwbouw project schoon oplevert aan de nieuwe eigenaar. U geeft de nieuwe eigenaar dan een schoon en fris welkom. De nieuwe eigenaar kan dan direct beginnen met het inrichten van bijvoorbeeld een nieuwe woning of nieuwe kantoorruimte. Verschillende werkzaamheden die betrekking hebben op de oplevering van een nieuwbouw project:

  • Ramen wassen van de binnen en buitenkant
  • Reinigen van het aanwezige sanitair
  • Schoonmaken van de kozijnen
  • Opruimen van het laatste vuil
  • Stofzuigen en vegen van de vloer

Andere diensten

LST Langejans Schoonmaak Totaal biedt een pakket schoonmaak werkzaamheden aan van A tot Z. Van postverzorging tot machine onderhoud en van glasbewassing tot kantoor onderhoud. Hier vindt u een overzicht van onze diensten.

Contact opnemen

Heeft u interesse in het laten opleveren van uw nieuwbouw project door LST? Wij van LST vinden vertrouwen tussen beide partijen belangrijk. We willen daarom eerst een afspraak maken voor kennis making en vervolgens samen kijken naar de geschikte werkwijze voor de oplevering van uw nieuwbouw project.

Heeft u andere vragen over oplevering of over een andere dienst? Neem dan snel contact met ons op! U kunt ons bereiken op de mail via contact@LSTschoonmaakbedrijf.nl of u kunt bellen naar 074-2429728.